Gökhan Taşkın Kimdir?

Unknown | 06:14 | 0 yorum

Gökhan Taşkın Kimdir?,Gökhan Taşkın yaşamı ve özgeçmişi,Gökhan Taşkın fotografları,Gökhan Taşkın ben burdan atlarım,Gökhan Taşkın videoları,Gökhan Taşkın biyografisi,Gökhan Taşkın kaç yaşında,Gökhan Taşkın Flash Tv,Gökhan Taşkın spiker,Gökhan Taşkın türbanlı hali,Gökhan Taşkın zenci hali,Gökhan Taşkın yorumları,Gökhan Taşkın ben burdan atlarım görüntüleri

Flash Tv kanalının sevilen sunucusu ve Gece Hattı programını sunan etkileyici yorumlarıyla beğeni toplayan aynı zamanda Ben Burdan Atlarım yarışmasında yarışan Gökhan Taşkın, gazetecei bir babanın oğlu olan Taşkın, Radyolrda spikerlik yaparak habercilik hayatına başlamıştır.1993 yılında Flash Tv'de yayın ve habercilik hayatına başlayan tecrübeli gazeteci özellikle Barack Obama'nın haberini yaparken  yüzünü siyaha boyayarak ve türban ile ilgili olarak da başını bağlayarak haber sunmuş ve herkesi çok şaşırtmıştı.Yine Papa'yı Müslümanlığa davet etmiş ve Papa tarafından davet almıştı.


Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum