Önder Bekensir Kimdir?

Unknown | 04:46 | 0 yorum

Önder Bekensir Kimdir?,Önder Bekensir yaşamı ve özgeçmişi,Önder Bekensir fotografları,Önder Bekensir ben burdan atlarım,Önder Bekensir videoları,Önder Bekensir biyografisi,Önder Bekensir kaç yaşında,önder bekensir kiminle evli,önder bekensir  demet akalın aşkı ve evliliği,önder bekensir ne iş yapar,
Önder Bekensir, 1975 İstanbul doğumlu olup şarkıcı Demet Akalın'ın eşidir. Boğaziçi Üniversitesi'nde Türizm ve Otelcilik eğitimi almıştır.1995 yılında Mr. Turkey Yarışması’nda ikinci olmuş ve mankenlik yapmıştır.Florida’da Atlantic Üniversitesi’de uluslararası iş yönetimi eğitimi alan ve ekonomi Master’ını da yine aynı üniversitede tamamlayan Bekensir, on yıllık Amerika döneminde işletmecilik yapıp bir süre de avukat bürosunda çalıştıktan sonra babasının ani vefatıyla apar topar Türkiye’ye dönmüş. Kardeşiyle birlikte kimyasal tuz üreten aile şirketlerinin başına geçen ve oradaki işleri düzene koyduktan sonra bir buçuk yıl önce Fim Organizasyon adıyla kendi şirketini açan Bekensir, şimdi Demet Akalın‘ın da şirkete ortak olmasıyla birlikte işleri biraz daha büyütüyor.
 
 

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum