2013 Galatasaray Transfer Listesi,2013 Galatasaray Transfer Edilecekler Listesi,2013 Galatasaray Transfer Dedikoduları,2013 Galatasaray Transfer Edilecekler Listesi,

Unknown | 10:10 | 0 yorum

2013 Galatasaray Transfer Listesi,2013 Galatasaray Transfer Edilecekler Listesi,2013 Galatasaray Transfer Dedikoduları,2013 Galatasaray Transfer Edilecekler Listesi,Galatasaray kimleri transfer edecek,Galatasaray transfer muhtemel listesi,Galatasaraydan kimler gitmeli,http://gundemportal.blogspot.com,Galatasaray kimleri transfer etmeli,


2012-2013 Spor Toto Süper Lig bitti gibi ve Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti.Bu sezonun bitmesiyle birlikte takımlar futbolcu arayışına girmeye başladı bile.Şimdiden bir çok ünlü oyuncunun ismi Türkiye'de ki takımlarla adı geçmekte ve transfer dedikoduları yayılmakta.Galatasaray gelecek yıl yeniden hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Liginde söz sahibi olmak için transfer arayışına girdi.Teknik Direktör Fatih Terim ile yola devam edecek olan Galatasaray'ın yeni sezonda önemli transferler yapacağı belirtiliyor.Gelecek sezon iyi başlamak isteyen Galatasaray, yeni futbolcu arayışına girdi. Galatasaray'ın yapacağı transferler ve taransferlere yönelik detaylar bu sayfada yayınlanacak.Peki sizce:



GALATASARAY'İN SAHADA EN ÇOK EKSİK KALDIĞI YER NERESİ?

GALATASARAY'DAN HANGİ OYUNCULAR GİTMELİ?

GALATASARAY HANGİ OYUNCULARI TRANSFER ETMELİ?

...YORUM SİZİN...





  • Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün transfer çalışmaları hakkında ipuçları verdı. Galatasaray'ın Bayern Münih'li oyuncu Arjen Robben ile ilgilendiğini Adnan Öztürk doğruladı.

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum