2013 Fenerbahçe Transfer Listesi,2013 Fenerbahçe Transfer Edilecekler Listesi,2013 Fenerbahçe Transfer Dedikoduları,2013 Fenerbahçe Transfer Edilecekler Listesi,

Unknown | 09:42 | 0 yorum

2013 Fenerbahçe Transfer Listesi,2013 Fenerbahçe Transfer Edilecekler Listesi,2013 Fenerbahçe Transfer Dedikoduları,2013 Fenerbahçe Transfer Edilecekler Listesi,fenerbahçe kimleri transfer edecek,fenerbahçe transfer muhtemel listesi,fenerbahçeden kimler gitmeli,http://gundemportal.blogspot.com,fenerbahçe kimleri transfer etmeli,aykut gitmeli mi,aziz yıldırım gitmeli mi

2012-2013 Spor Toto Süper Lig bitti gibi ve Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti.Bu sezonun bitmesiyle birlikte takımlar futbolcu arayışına girmeye başladı bile.Şimdiden bir çok ünlü oyuncunun ismi Türkiye'de ki takımlarla adı geçmekte ve transfer dedikoduları yayılmakta. Fenerbahçe'de bu sezon iyi gitmesine rağmen sezonun sonuna doğru performansını düşürmüş ve UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Benfica'ya 3-1 yenilerek,Spor Toto Süper lig yarışında ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilerek umutlarını kaybetmişti.Gelecek sezona iyi başlamak isteyen Fenerbahçe, yeni futbolcu arayışına girdi.Fenerbahçe'nin yapacağı transferler ve taransferlere yönelik detaylar bu sayfada yayınlanacak.Peki sizce:

FENERBAHÇE'NİN SAHADA EN ÇOK EKSİK KALDIĞI YER NERESİ?

FENERBAHÇE'DEN HANGİ OYUNCULAR GİTMELİ?

FENERBAHÇE HANGİ OYUNCULARI TRANSFER ETMELİ?

ALEX GERİ GELMELİ Mİ?

AYKUT KOCAMAN GİTMELİ Mİ?

AZİZ YILDIRIM GİTMELİ Mİ?

...YORUM SİZİN...

Eskişehirspor'lu futbolcu Alper Potuk Fenerbahçe'ye transfer oldu. 6 Milyon 250.000 Euro ve Fenerbahçeli oyuncular Orhan Şam ve Bienveneu karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. (21.05.2013)


  • Fenerbahçe Eskişehirspor'lu oyuncu Alper Potuk için 9 milyon euro önerdi.Alper Potuk için Fenerbahçe ile Eskişehirspor geçen yıl devre arasında 5 milyon euro karşılığında anlaşmış ancak oyuncuyla - sarı larcivertli kulüp anlaşamadığı için transfer gerçekleşmemişti.



Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum