Fenerbahçe Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak,Aykut Kocaman'ın Yerine Gelecek Teknik Direktör Kim?

Unknown | 09:31 | 0 yorum

Fenerbahçe Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak,Aykut Kocaman'ın  Yerine Gelecek Teknik Direktör Kim?,Aykut Kocaman gidiyor,Aykut Kocaman Fenerbahçe'den ayrılacak mı,Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı kim,Fenerbahçe teknik adam transfer dedikoduları,Fenerbahçe teknik direktör transfer listesi,Fenerbahçe yeni teknik direktörü kim,Fenerbahçe teknik direktör için kiminle görüşüyor,Fenerbahçe yeni teknik direktörü

En son Avrupa ligi yarı final rövanş maçında Benfica'ya yenilen ve daha sonra ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilen Fenerbahçe yeni teknik direktör arayışlarına girdi.Şimdiden bir çok isimle adı geçen Fenerbahçe'nin bu sezon ki kötü gidişatını düzeltecek bir teknik direktör arayışında olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe'nin yeni sezona hem kadro anlamında hem de teknik anlamda iddialı olacağının ilk işaretlerini Aziz Yıldırım vermeye başladı bile.Bakalım yeni teknik adam kim olacak.

SİZCE FENERBAHÇENİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLMALI?

AYKUT KOCAMAN GİTMELİ Mİ,KALMALI MI?

FENERBAHÇE'Yİ EN İYİ YÖNETECEK TEKNİK ADAM KİM OLABİLİR?

YORUMLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ?

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum