İbrahim Yazıcı Vefat Etti,İbrahim Yazıcı Kimdir?

Unknown | 05:13 | 0 yorum

İbrahim Yazıcı Vefat Etti,İbrahim Yazıcı Kimdir?,İbrahim Yazıcı nereli,İbrahim Yazıcı biyografisi,İbrahim Yazıcı yaşamı ve özgeçmişi,İbrahim Yazıcı ne iş yaptı,İbrahim Yazıcı nerede okudu,İbrahim Yazıcı Bursaspor geçmişi,http://gundemportal.blogspot.com,İbrahim Yazıcı Bursaspor
 
Bursaspor Klübü Başkanı İbrahim Yazıcı kalp rahatsızlığı nedeniyle 7 mayıs 2013 Salı günü vefat etti.

İbrahim Yazıcı Kimdir?

1948 Bursa doğumlu olan Yazıcı,Lise mezunu olup, Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bursaspor Kulübü Başkanlığı, XX. Dönem Bursa, XXI. Dönem Muğla Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2009 seçimlerinde tekrar Bursaspor başkanlığına seçilmiştir. Bursaspor'a tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olarak tarihe geçmiştir. İbrahim Yazıcı'nın sahibi olduğu Yazıcı Turizm Yatırımları firmasına ait Grand Yazıcı ve Le Chalet adıyla 3 otel bulunmaktadır. Oteller toplam 2 bin 354 yatak ve bin 122 oda kapasitesine sahiptir.7 mayıs 2013 Salı günü kalp rahatsızlığı nedniyle vefat etmiştir.

Category: , , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum